goedkope basketbal kleding Utah Jazz

09-03-2017 0
Houston Rockets vs Utah Jazz, vier teams vechten, de Rockets verloor uiteindelijk om tegenstanders 108-115 basketbal kleding Houston Rockets, verloor twee rechte. Het spel Rockets slechts vier spelers raakte de bal, en ze zijn drie-punts shooting slechts 25%, wat de oorzaak is van de raket belangrijkste reden voor het verliezen. Het spel Rockets schoot 8 van buiten de boog 32, waarbij de kern van het team James - Harden buiten 8 0 stem, voel je vrij slecht. De Jazz was 12 van 31 driepunters.
 
Een weergave van gegevens, toen de Rockets dit seizoen, raakte driepunters in een enkel spel minder dan de tegenstander, 1-6 negatief, tel vandaag versla de Rockets op de gegevens pointers achter in het geval van de tegenstander is verloren gegaan 7 wedstrijden. Rockets collectieve misfiring campagne buiten, op jacht naar punten in de kritieke momenten in het vierde kwartaal, de Rockets een aantal spelers aan de rand geleidende bal verscheen geopend looks, maar ze leken niet te proberen om te stemmen, uiteraard op de buitenkant hebben verloren vertrouwen.
 
Daarnaast, voor het einde van het derde kwartaal, de Rockets dan 84-77 minuten achter de Jazz 7 basketbal kleding Utah Jazz. Uit de gegevens blijkt dat de Rockets aan het einde van dit seizoen, drie wedstrijden achter de tegenstander, vier overwinningen en 13 verliezen, het winnen van slechts 23,5%. Vandaag wederom versla de Rockets dit seizoen plaat gedurende drie secties achter vier overwinningen en 14 verliezen.
 
Rockets zijn een team te vertrouwen op een derde, hebben ze een single-game record van het totale aantal van de bal te raken gehandhaafd, maar de Cavaliers plaat onlangs is gebroken. Als dit is een belangrijke manier om te scoren drie punten is geen rocket geopend, ik ben bang dat er in dit stadium van het spel, zijn ze zeer moeilijk om een ​​overwinning te behalen.