basketbal kleding Utah Jazz

10-08-2017 0
Sir officiële vandaag op Twitter, twee nieuwe shirt voor het nieuwe seizoen. In vergelijking met vorig seizoen, de belangrijkste verandering, dan Nike, Adidas vervangen. Ondersteuning Jazz, de aankoop basketbal kleding Utah Jazz.
 
In feite is sinds het seizoen 2017-18, zal Nike worden nieuwe shirtsponsor van de liga, bovendien nog eens twee Jazz jersey zal worden dit najaar uitgebracht.
 
Daarnaast is de positie van de linker borst overhemd, jazz ook geborduurd op de 5 voor de strijd, tekenen, en vijf voor de strijd, is een inzet voor de strijd tegen kanker liefdadigheidsinstellingen.
 
Over het algemeen, in vergelijking met shirts van vorig seizoen, jerseys jazz release van deze twee is niet veel verandering in termen van kleur, maar ook in overeenstemming met vorig seizoen.
 
Sir uitstekende prestaties vorig seizoen, reguliere seizoen 51 overwinningen en 31 verliezen record, vijfde plaats in het Westen, sloegen ze de Clippers in de eerste ronde, schoof op naar de halve finale door de tiebreak. In de halve finale, de Jazz elimineerde de Warriors 0-4. Maar deze zomer, waardoor het team te wijten aan de Celtics Hayward ter wille te sluiten, Sir kracht van het nieuwe seizoen zal sterk worden beïnvloed.