basketbal kleding San Antonio Spurs

20-04-2017 0
Het hele spel, we schoten 35 keer in het strafschopgebied, maar kreeg slechts 15 vrije worpen. Zij (Spurs) schoot 18 keer in het strafschopgebied, maar won de 32 vrije worpen. Wye aantal van de test van een persoon vrije worpen dan ons team het aantal vrije worpen. Gelieve het mij uitleggen. "Hij bleef. Koop basketbal kleding San Antonio Spurs, om hen te steunen.
 
"We hebben niet respect te krijgen, omdat Mike - Conley nooit boos op hem alleen maar om te spelen op de baan, maar ik zal ze (de scheidsrechter) niet laten behandelen ons als een vloedgolf van prestige Ik weet het, ik ben gewoon een jonge. rookie coach. maar ze (scheidsrechters) om dit te doen is niet aanvaardbaar voor ons, maar ook zeer professioneel. onze spelers heel hard werken in het veld, maar zij (de scheidsrechter) niet eens geef ons een kans. "basketbal kleding, nu kopen.
 
Wanneer u klaar bent Feizidaier beschietingen scheidsrechter, viel hij zwaar om een ​​pen op de tafel, dan stond op en zei aan een publiek van media te verlaten :. "Dit is ook naar beneden."
 
Voor David - Feizidaier openlijke kritiek op de opmerkingen van de scheidsrechter, de Alliance heeft vandaag aangekondigd een boete van hem $ 30.000, die het begin van de play-offs is dit jaar sinds de eerste ticket uit de alliantie.