Warriors op de weg naar 112-87 overwinning op de Mavericks

23-03-2017 0
Warriors (57-14) vijf-game winning streak. Unie naar de eerste stand te houden. Craig - Thompson 8 driepunters stem 5, scoorde 23 punten, Stephen - Curry gespeeld minder dan 30 minuten, had 17 punten en negen assists, Ian - Clark 18 punten, Bradley Richmond - Green 7 punten, acht assists en zeven rebounds. goedkope basketbal kleding, nu komen om het te bestellen.
 
Dallas (30-40) veteraan Dirk - Dirk Nowitzki had 16 punten en negen rebounds, Neilun Si - Noel 14 punten en zeven rebounds, Yogi - Freer 12 punten, Seth - Curry 10 punten.
 
Vee in het all-star wedstrijd was verrassend, een sterke schok voor de play-offs gelanceerd. Maar onlangs hebben zij momentum verloren in de laatste vijf wedstrijden, verloor drie games, de achtste Nuggets kloof bereikt drie wedstrijden. Zelfs als Denver verliest, op de 21e, de twee partijen zijn nog steeds 2,5 veld kloof. Purchase basketbal kleding, om hen te steunen.
 
Wanneer het spel slechts 13 wedstrijden, dit soort van een kleine kloof. Maar het probleem is dat er een pionier in de voorkant van de kuit. Dit maakt het moeilijker voor de Mavericks in de playoffs.