Warriors op de weg naar 110-98 overwinning op Spurs

30-03-2017 0
Strijders (61-14) basketbal kleding Golden State Warriors negen rechte, die de eerste plaats in het Westen. - Stephen Curry ging 4 8 driepunters, scoorde 29 punten en 11 assists, en Craig - Thompson ging 4 9 driepunters, had 23 punten, David - West 15 punten, An Delie - Andre Iguodala 14 punten en zes rebounds.
 
The Spurs (57-17) basketbal kleding San Antonio Spurs vijf-game winning streak afgelopen. Test Wye - Leonard 19 punten, zeven rebounds en vijf assists, Danny - Green 16 punten en zes rebounds, Paul - Gasol 18 punten, acht rebounds en vijf assists, LaMarcus - Aldridge 17 punten en zes rebounds.
 
De campagne over, de westelijke top van het geschil in principe geregeld. Warriors 4,5 veld voordeel in het spel slechts zeven games, is dit een groot voordeel onoverkomelijk.
 
Twee weken geleden, maar de Warriors situatie is niet goed. Na Durant gemist, ze was in de problemen, de bovenste positie van de eerste geven de Spurs. Maar de Warriors dan geleidelijk in de staat, na een golf van negen rechte, laat ze een winnaar.
 
Toen de laatste slag, beide teams laten de belangrijkste pauze, de Warriors rampzalige gevolgen. Vandaag de dag, beide teams speelden met een conventionele line-up, de Warriors "spuiten" broeders onderhouden van een goede staat, de kloof in de tweede helft.