Warriors kondigde 20 mensen trainingskamp lijst aan

22-09-2017 0
Warriors kondigde vandaag het 2017-18 seizoen 20 mensen training camp lijst aan, de bescherming van de lijst van contracten voor 15 personen, het team nieuwe seizoen training kamp werd geregeld in Auckland team training hal, zal in de lokale tijd op 23 september (Beijing tijd 24 september) officieel geopend.
勇士公布20人训练营名单 四巨头领衔24日开营
Striker: Durant, Green, Andre Iguodala, David - West, Jordanië - Bell, Luoney, Cassby, George - Niang, Chris - Boucher
 
Verdediger: Curry, Thompson, Livingston basketbal kleding online, Nick - Young, McCaw, Alex - Hamilton, Antoniels - Cleveland, Michael - Bernard
 
Centrum: Pachulia, McKee, Damien - Jones
 
Warriors vorig seizoen om 67 wint in het reguliere seizoen te krijgen, in de playoffs, gaan ze helemaal over en uiteindelijk tot 16 overwinningen en 1 record winnen om het hoogste winnende percentage te worden in de geschiedenis van het NBA-team, in de zomer hebben de Warriors en Curry Durant en andere kernspelers om de vernieuwing te voltooien, het kampioenschapspuzzel te behouden, met de ondertekening van McKee, het Warriors-account heeft 15 beveiligingscontracten. Als geen toeval is de nieuwe seizoenslijst van het team fundamenteel geïdentificeerd, namelijk: Durant, Curry, Clay - Thompson, Green, Andre Iguodala, Livingston, David - West, Pachulia, McKee, Nick - Young, Cassby, Kevin - Lu Nepal, McCain, Damian - Jones en Jordanië - Bell.
 
De overige vijf waren Antoniels - Cleveland, Michael - Bernard, Alex - Hamilton, George - Niang en Chris - Boucher.
 
Cleveland 23 jaar oud, hoogte 1 meter 98, gewicht 85 kg, de secretaris voor schietwacht en puntwachter, kwam uit de zuidoostelijke Missouri State University nba kleding nederland, vorig seizoen in de NCAA gemiddeld 32,9 minuten om 16,6 punten te krijgen 5.1 rebounds en 2.2 assists , Cleveland heeft deelgenomen aan dit jaar's NBA-ontwerp, maar uiteindelijk mislukt. Deze zomer heeft hij namens de Blazers Levy Casino Zomer League een gemiddelde van 14,7 minuten om 5,8 punten te krijgen, een hit rate van 40,6%.
 
Michael Bernard is 25 jaar oud, 2 meter hoog 01, de secretaris van kleine voorwaartse, hij was in de 2016 NBA Draft was de zuigers in de 49e algemene pick. Vorig seizoen speelde Bena Jie namens de Pistons 9 wedstrijden, gemiddeld 3,6 minuten om 0,4 punten en 0,3 rebounds te krijgen. Deze zomer werd hij de zuiger afgesneden. Het is vermeldenswaard dat Benjaj en Warriors een tweerichtingscontract hebben getekend.
 
Hamilton 23 jaar, hoogte 1 meter 93, de secretariswacht, zijn laatste seizoen, de effectiviteit van het Warriors-geaffilieerde team Santa Cruz Warriors, gemiddeld 11,4 punten en 3,4 rebounds en 4,5 assists.
 
George - Ni Ang 24 jaar oud, hoogte 2 meter 03, hij was de eerste 50 in de 2016 werd geselecteerd door de Pacers, in het seizoen voor de Pacers speelde 23 reguliere seizoenspellen, gemiddeld 4 minuten om 0,9 punten en 0,7 rebounds te krijgen, de Warriors Vorige zomer probeerde te leven in Niou.
 
24-jarige doek en de Warriors ondertekende een tweerichtingscontract, hij was 2 meter hoog 08, secretaris aanvaller, Boucher studeerde aan de Universiteit van Oregon, vorig seizoen in de NCAA gemiddeld 23,8 minuten om 11,8 punten en 6,1 rebounds en 2,5 blocks te krijgen, Buchi was een zeer gemotiveerde speler en als gevolg van zijn arme familie ging hij op 16-jarige leeftijd uit school om naar het restaurant te gaan om het basketbal kleding bord te poetsen. Na het ondertekenen van de krijger schreef hij een zeer aanraking: 'Mama, we hebben eindelijk geen honger.
 
Volgens de NBA-regels, het nieuwe seizoen, kunnen elk team twee tweerichtingscontractspelers hebben, ze kunnen tussen de NBA en de ontwikkeling van de competitie pendelen, maar worden niet berekend in de lijst 15-lijst. De andere drie zullen naar verwachting uitoefenen in de ontwikkeling van de Unie, in afwachting van de kans.