Walker nieuwe sectie dunk king training verstuikte enkel

30-09-2017 0
Nieuwe seizoen voorseizoen oorlog binnenkort, Indiana Pacers zijn inval in slecht nieuws, tiener Glen - Robinson III in de lokale tijd vrijdag team training verstuikte enkel, zal afwezig zijn voor 2 maanden.
步行者新科扣篮王训练中扭伤脚踝 将缺席两个月
Het is gemeld dat Robinson in de confrontatie van het publiek werd gewond, toen hij in een melee poging om de bal te leggen, landde zijn linker enkel verstuikt.
 
Robinson is de zoon van Robinson, 1994, op 23-jarige leeftijd, en werd geselecteerd door de Minnesota Timberwolves in de tweede ronde van de 2014 NBA Finals. Rookie goedkope basketbal kleding seizoen, Robinson speelde alleen voor de Timberwolves 25 wedstrijden werden ontslagen, na de Philadelphia 76 mensen beweerden. In de 2015 offseason, Robinson en de Pacers ondertekend een drie jaar, $ 3,2 miljoen contract.
 
Vorig seizoen, Robinson in de Pacers geleidelijk hergebruikt, speelde hij 69 wedstrijden, waarvan 27 beginnen, gemiddeld 6,1 punten 3,6 rebounds en 0.7 assists. In februari van dit jaar de All-Star dunk wedstrijd, Robinson heeft de luchtspiraal 360 geblokkeerd, gespeeld Paul - George, sprong drie reflexieve basketbal kleding kopen buckle dunks en andere spannende actie, versloeg Aaron - Gordon, De Andre - Jordanië en Derek - Jones, werd de nieuwe tak dunk king.