Viagra minder blootstelling KD telefoon aan zijn zoon felicitere

18-05-2017 0
Thunder onder leiding ster Russell - Westbrook onlangs geboren zoon, en zijn voormalige golden partner Kevin - Durant over de telefoon na het nieuws dat Zhu Hewei minder basketbal kleding.
 
Sinds Durant besloten om over te schakelen naar de Warriors afgelopen zomer, zal de relatie tussen hem en Westbrook harden. Naarmate het seizoen vorderde, de relatie tussen Du Wei twee kleine lijkt een complete breuk te gaan.
 
De laatste tijd echter hun relatie zou hebben sterk verbeterd.
 
Onlangs, Wei minder door IG aangekondigd dat hij en zijn vrouw zoon Nina's geboren, maar na het horen van het nieuws Durant genoemd Westbrook gefeliciteerd.
 
"Kevin (Kevin Durant) vond dat hij moest Russell, die in contact per sms binnen een paar weken tijd is geweest te bellen, maar het (Westbrook zoon werd geboren) deze situatie, Durant dacht moet hij via de telefoon (vertegenwoordigd gefeliciteerd). "een goed ingelichte bronnen basketbal kleding online.
 
Eerder werd bekend dat de voormalige centrum Lei Ting Perkins, het einde van het reguliere seizoen, wanneer Westbrook krijgen de eerste triple-double 42 om het record en de Big O breken, Durant en Westbrook moest in contact te komen, moet de relatie sindsdien hij begon om het ijs te breken. En in de laatste maand van de tijd, Durant en Wei relatie lijkt minder is sterk verbeterd.