Tristan - Thompson velden in playoff rebounding

11-05-2017 0
2017 playoffs, Tristan - Thompson gemiddeld 10,6 rebounds, behoren tot de beste in de competitie, grijper, waarin hij gemiddeld 4,9 rebounds offensief, de play-offs zijn nog steeds een speler in zijn eerste plaats.
 
In termen van rebounding, Thompson heeft zijn eigen motto - zie de bal, proberen te stelen, hij heeft vastberadenheid en ononderbroken stroomvoorziening. In zijn visie, een uitstekende aantrekkende vermogen om te profiteren van het onderzoek naar videogames evenals een aantal digitale analyse basketbal kleding.
 
"Is het staren naar de bal, kijken naar zijn teamgenoten geschoten positie," Thompson legt. "Als een speler in een hoek shot is niet het geval is, de bal is meestal 70% kans op het spelen naar de andere kant van de korf, een kans om te spelen aan de voorzijde mand 30%, dus vergeet niet deze kansen, dan observeren de opnames van zijn teamgenoten tijdens het spel.
 
 
"Bijvoorbeeld, Channing (Frye) schot arc is relatief hoog, dus als hij mist, de bal verschijnt zal relatief dicht plaats vallen uit de mand, terwijl JR (Smith) Ning boog geld geschoten zo hoog is, zal dus als je ging erin, pak de stand van de plaat iets verder punt. in feite, is om je teamgenoten te leren kennen. ik wil dat ze elke bal kan worden geworpen, maar als de stem van geen vooruitgang, zal ik hen vertellen, ' maak je geen zorgen, ik heb een goede kans om in staat zijn om het terug te krijgen offensieve rebounds basketbal kleding online. ''
 
Andrew - Andrew Bogut had in de play-offs en de strijd Thompson, een paar maanden voordat zij werden teamgenoten, was niet Bogut leed aan een been letsel heeft geleid tot de terugbetaling van het seizoen, zei hij Thompson mogelijkheid om offensieve rebounds, is een van de beste in de competitie te grijpen.
 
Thompson grijpen offensieve rebounds voor de set van "filosofie", de coach Ridders Taryn - Lu hebben ook hun eigen inzicht. Hij zei: "Hij zette het team elke opname missers worden geacht te worden behandeld, zelfs als de bal is Kyle - Kyle Korver geschoten of vrije worp, zal hij rebound na elk schot dat hij moet maken. ongelooflijke kracht, zal hij schrapen voorpaneel en ook actief terug op de verdediging. "