Spurs star Manu - Manu Ginobili heeft een contract afgesloten me

25-08-2017 0
Spurs star Manu - Manu Ginobili heeft het contract afgesloten met het team, de twee partijen hebben een contract van twee jaar getekend ter waarde van $ 5 miljoen, en het contract is twee jaar volwaardig beveiligingscontract basketbal kleding.
 
Volgens de vorige rapporten heeft de 40-jarige Manu Ginobili aangekondigd dat het zal terugkeren om verder te vechten, en vandaag hebben de twee partijen eindelijk een contract gesloten voor de overeenkomst, wat ook betekent dat het 40-jarige veteraanmes officieel terugkeert naar zijn NBA-carriere De eerste 16 seizoenen, als Manu de voltooiing van twee jaar van het contract aflegt, zal zijn leeftijd 42 jaar oud zijn.
 
Sinds zijn land in de NBA in 2002 heeft Ginobili de 15-seizoenen de Spurs gevolgd, vier kampioenschappen gewonnen, is een van de grootste zesde in de geschiedenis. Zijn carrière debuut 25,8 minuten, kan 13,6 punten krijgen 3,6 rebounds en 3,9 assists en 1.4 steals. Vorig seizoen speelde hij 69 keer, gemiddeld 7,5 punten en 2,3 rebounds en 2,7 assists.
 
In de vijfde ronde van de Westelijke Conferentie tegen de Rockets in de tweede ronde van de playoffs vorig seizoen, blokkeerde hij Harden om de Spurs overwinning te helpen over een van de meest klassieke schermen van het seizoen, en de 40-jarige Bewust dat hij nog steeds op het cruciale moment van het basketbal kleding kopen spel voor het team al zijn energie kan bijdragen, voor de Spurs en Spurs fans, zijn dit genoeg.