Raptors overwinning over de zuigers

11-10-2017 0
Raptors vs Pistons, en uiteindelijk versloeg ze rivalen 116: 94, het einde van het voorseizoen twee rechte, en de zuigers is het einde van twee rechte. Raptoren, Valan Chunas kreeg 18 punten en 11 rebounds, De Luozan overgang, kreeg 13 punten, maar stuurde acht assistenten.
 
Raptors scoorde twee punten op de dubbele, waarvan Valanzunas 18 punten en 11 rebounds en 2 steals scoorde, DeLozan kreeg 13 punten 2 rebounds en acht assists, CJ-Myers 19 punten en twee assists, Ibaraki 14 punten 5 rebounds 2 geblokkeerde schoten, Lori 7 punten 4 rebounds 4 assists; zuigers, Ismail - Smith debuut basketbal kleding kind om 22 punten te krijgen en acht assists, Galloway bijgedragen 16 punten, Drummond kreeg 14 punten en 11 rebounds en 3 assists en drie steals.
 
De campagne op, De Luo Zan aanvalt de mand om de Raptors gespeelde 7-2 start te leiden. Tobias - Harris maakte drie hindernissen aan de buitenkant, maar de passieve situatie van de zuigers is nog niet verbeterd, de Raptors zullen het verschil verder uitbreiden, Pelttle dunks slaagde erin, de Raptors naar 26-15 leiden . Galloway komen dan even naar de twee in het achterhoofd om drie punten te krijgen, waardoor de zuigers de reactie hebben op een golf van 8-0 offensief, en direct dicht bij 3 punten. In de laatste 32 seconden van deze sectie hebben CJ-Myers en Pelttle punten gescoord om de Raptors-leiding 30-23 aan het einde van de eerste sectie te helpen.
 
Het seizoen terug, de Raptors blijven hot offensieve staat, Deron - Leiter stond in de derde, de Raptors speelde een golf van 10-2 offensief, de score herschreven in 40-25. Vervolgens speelde de twee teams in het offensief om de touwtreding te beginnen, Valan Chunas in de verf, zelfs in het midden van het toneelstuk, veel plezier, in het publiek juichende, trekt buiten de cast drie punten, alleen Helaas, de bal slaagde basketbal kleding online er niet om te slaan, gegooid, Valan zelf ook gelukkig. Voortgezet in de passieve zuiger in de tweede helft van deze sectie off counteraanval, Drummond tipped, Ismail - Smith ook 6 punten, de zuigers gespeeld een golf van 12-2 offensief, Galloway raakte een hit na de hit , De zuigers zullen de score 47-54 achtervolgen. De laatste 2 minuten van dit gedeelte vormden de twee zijden een stalemate, halftime, de Raptors tot 61-51 lead.
 
De tweede helft van de zekere kantkampen, Ibaka stijgt in de derde, Stanley - Johnson gebruikt dan ook het lange schot om de zuiger naar 54-64 achter te laten kleuren. Raptors en dan weer in het offensieve einde van de kracht, DeRuo Zan continu gebruik van individuele mogelijkheid om punten te nemen om de Raptors te helpen zal verschillen punten verschillen, Pelttle in deze sectie 5 minuten na dunk, de Raptors naar 80- 60 voorsprong. Pistons zetten een tegenaanval op, Zhuang God kiest en rol na de voltooiing basketbalkleding nba van zijn handen dunks, leidde het team om de score 15 punten te achtervolgen. Maar in de laatste 2 minuten van deze sectie stuurden de Raptors opnieuw een golf van 6-0, het einde van het derde kwartaal, de Raptors naar 92-71 voorsprong.
 
Distal, de Raptors wederom een ​​golf van 15-4 offensief gestuurd, Mike Daniels doorbraak dunks geslaagd, de Raptors zal worden omgezet in 107-95 score. De zuigers verzoeken om op te schorten, terug te komen, reageerden de zuigers op een golf van 12-0, maar door de overgebleven tijd versloeg de laatste Raptors makkelijk rivalen 116-94.
 
In het tweede kwartier 2 minuten links, Valan Chunas die de bal singles de Ramond vasthoudt, heeft hij eerst binnen twee stappen uitgevoerd, en maakte plotseling een schietpartij actie, na het schudden getrokken , Voetsporen van een aanraking, makkelijke layup, dit soort van de prachtige stappen van de grootsheid van de grootsheid van de beweging leidde ook tot een verrassing op de scène.