Raket winnende streak dapper inhalen

16-11-2017 0
Rockets na een golf van 6-game winning streak werd op brute wijze het blokkeren van de Raptors, die verloor thuis mad een seizoen hoge 129 punten, de vierde nederlaag van het seizoen opnemen gleed naar 11 overwinningen en 4 verliezen te slikken, is het ook een sterke tegenaanval F4 Warriors verloren naar het Westen in de eerste plaats te halen . Een nederlaag zal raket weer naar beneden trekken van het altaar, en Paul volgende wedstrijd, een dual-core is waarschijnlijk terug te komen, hij kan helpen de Rockets weer op de rails het wachten waard.
null
Rockets zeker enige tijd in het verleden huwelijksreis keer opent, verloren ze na het einde van de 76 mensen in de 6 november game winning streak tot een golf van momentum te openen, sprong ook onmiddellijke zorg in het westen van toppositie, maar in rivaliteit met de Warriors onder de continue eng Voordelen van het onderdrukken van de top. Maar omdat immers de Rockets niet in geslaagd om hun winning streak naar Paul comeback in de plaats van de laatste vier ontmoetingen verlies voor Houston drie keer Raptors te houden, Rockets breekbaar afval uitgegroeid tot de fundamentele factor basketbal kleding kind in hun verdediging te verliezen.
 
Hoewel de Rockets hebben derde sterk offensief vuurkracht van de liga, maar in het defensief einde is niet in staat om de titel raceteams niveau te bereiken geweest, is het uitgegroeid tot de grootste pijn sinds D'Antoni gecoacht. Gedurende de oorlog vanavond met de vier Raptors, Rockets eerste helft, twee opeenvolgende secties werden verloor meer dan 30 punten, in het bijzonder in sub-sectie single mad verloren 45 punten is het grootste verlies van het seizoen punten record van schaamte te creëren, in het tweede kwartaal van de Rockets De nederlaag stortte volledig in, zodat ze vroegtijdig begraven potentiële problemen konden verliezen.
 
Raketten in het tweede kwartaal als gevolg van de gekke verloor 45 punten, de Raptors gaf de geschiedenis van de op een na hoogste enkele scorende record, laat ze in de eerste twee put gegraven onder de dubbele cijfers, maar verloor 76 punten in de eerste helft mad Is het slechtste record van het Rockets-seizoen. Regrettable, trieste herinnering aan het lot van de raket is nog niet voorbij, zodra ze maar liefst 21 punten in het derde kwartaal van het enorme voorsprong van de Raptors, terwijl het verliezen van de eerste drie kwartalen mad slechtste record 103 punten de Rockets vorig seizoen, maar ook het publiek gek hebben verloren 129 punten vestigden opnieuw het slechtste record uitgebrachte seizoen.
 
Raketten niet alleen op de defensive end van de haak volledig instorten, het creëren van een enkele storing punten, half verliest punten, verliest drie en het verliezen van het publiek slechtste record vier seizoenen, veel links in de rest van de concurrentie, die ook onder de wind, zoals : Ten eerste, de Rockets verloor 11 fast-break punten 4-15 punten, ten tweede, de Rockets verliezen 40-48 binnenkant scoren 8 punten, ten derde, raket tweederde van levensonderhoud 12-14 Competition verliest twee doelen, en schot meer dan 9 keer, vierde, raket assists, steals en omzet en vele andere gegevens zijn totale nederlaag, waarin fouten door tegenstanders score ook basketbal kleding kopen verloren 13-25 aan maar liefst 12 punten.
 
 
Een verschrikkelijke fiasco verloor niet alleen 16 punten manifestatie, is het moeilijk om de Rockets offensieve en defensieve prestaties belichaming van voldoende kwaliteit af te spelen in het spel, waardoor ze tot en met 11 overwinningen en 4 verliezen verloren slechts 11 overwinningen en 33 wedstrijden voorafgaand aan de Warriors negatieve halve Field en de Celtics uit de top van de competitie openden ook twee gaten. Hoewel er bleef op de counter raketaanval in het westen van de top, en de hele competitie van hoop, maar dan zullen zij de test van opeenvolgende uitwedstrijd geconfronteerd, natuurlijk, het lot van de theorie is niet moeilijk om te spelen tegen de zon, maar verloor daarna twee keer vorig basketbalkleding nba seizoen uit de oorlog grizzlies defensieve teams tegenstander, de raket is waarschijnlijk opnieuw geconfronteerd met een nederlaag, dus ze gaan heel slechte invloed bovenste plek.
 
Wat betreft het lot van de zon is het waarschijnlijk om te spelen tegen de achterkant van Paulus, hij kan weer spelen voor de Rockets natuur is een positieve factor, maar Paul comeback staat geometrie, hij en Harden met de kracht van de geometrie geweren, raketten en de noodzaak om personeel rotatie, etc. bijstellen, en velen niet Stabilisatiefactoren kunnen de recordverbetering van de raket beperken, dus hoe te reageren op veranderingen in het Aerospace City-team, zal een geweldige test zijn voor de aanpassing van D'Antoni.