Payne heeft geen mogelijkheid om in de NBA te spelen

01-09-2017 0
Bulls in ruil voor de "dance king" van de Thunder in februari van dit jaar, Cameron-Payne, een bron van de binnenkant van de Bulls, zei dat ze in de deal waren geplaatst omdat Payne niet in de NBA moest spelen De mogelijkheid.
 
Payne krijgt een rechtervoetoperatie en zal naar verwachting eind november terugkomen. De Bulls leverde een aantal details voor Payne's gebroken rechtervoet, maar ze noemden de deal over Payne.
 
"We wisten dit in de tweede training na de deal, en hij kon helemaal niet op het NBA-niveau spelen." Een bron van de binnenkant van de stieren zei: "De enige reden voor de twee training is omdat we goedkope basketbal kleding denken Hij kan zenuwachtig zijn in de eerste training, en elke stiercoach die verschillende meningen heeft, liegen en we staan ​​in die deal.
 
De bron heeft niet gezegd dat het thunderbolt was, maar hij verwees naar de general manager van de Bulle Gary-Forman, toen hij Taki-Gibson, Doug-McDermott en een 2018 tweede ronde paal in ruil voor Nou, de Bulls management zei zelfs Payne als "de toekomstige point guard."
 
Maar het is duidelijk dat Payne niet nu een puntwacht kan worden, maar speelde alleen voor het regelmatige seizoen van de Bulls 11, gemiddeld 13,1 minuten speeltijd, slechts 4,9 punten, 1,5 rebounds en 1,4 assists performance, Opnamen slechts 33,3%, driepuntsschieten is slechts 32,4%.
 
Volgens de Bulls is Payne gewond op 19 juli, hoewel hij beschermende laarzen draagde, maar het probleem niet opgelost, dus op 7 september geregeld voor operatie. Bulls basketbal kleding kind leverde niet Payne's comeback-schema, om te weten dat Payne's rechtervoet tijdens het seizoen 2015-16 ook ernstige verwondingen liet zien.
 
Payne is 22 jaar oud en is 1,90 meter lang. In de 2015 NBA Draft, Payne werd geselecteerd door de Thunder in de eerste ronde van de 14e ronde, hij heeft een bijnaam genaamd de dans koning, toen de Thunder in de effectiviteit van de periode, hij en Russell - Westbrook voor de magische dans De gang van een schilderachtige lijn.