Paul zullen hun krachten bundelen Harden

29-06-2017 0
verhandeld aan de Rockets, de Rockets en krijg Patrick - - Beverly Lewis - Los Angeles Clippers hebben een blockbuster handel met de Houston Rockets, Clippers voormalig All-Star point guard Chris Paul sloeg Williams, Sam - Decker, Monte Alvarez - Harel, Kyle - Weier Zhe, DeAndre - Li Jinsi, Darren - Hilliard, een 2018 eerste-ronde oogst (derde algemene bescherming voor ) en US $ 661.000 in contanten.
 
Sinds het begin van deze maand, er zijn berichten dat de Rockets zal vechten voor Paul deze zomer, maar de Clippers in toenemende mate voelen de dreiging van raketten.
 
Het is gemeld dat Wal-God, omdat - Chris Paul had meegedeeld de Clippers dat hij zal ondertekenen met de Rockets op free agent markt deze zomer, de Clippers besloot Paul verhandeld aan de Rockets.
 
Vandaag, met Paul ingestemd met een contract optie voor volgend seizoen uit te voeren, de Clippers en Rockets bereikte een deal.
 
Om de handel in evenwicht te brengen, werden de Rockets gevolgd waren van de Mavericks, Detroit Pistons transactie komen DeAndre - Li Jinsi en Darren - Hilliard.
 
In ruil daarvoor, de Clippers te krijgen van de Rockets Patrick - Beverly Lewis - Williams, Sam - Decker, Monte Alvarez - Harel, Kyle - Weier Zhe, DeAndre - Li Jinsi, Darren - Hilliard, een 2018 eerste-ronde oogst (derde overall voor bescherming) en US $ 661.000 in contanten.
 
Wal God bleek ook dat Paul en Harden is vastgesteld dat de krachten samen te voegen, dit maakt de Clippers en de Rockets kan een dergelijk bedrag blockbuster deal te bereiken.