Knight krijger is een dynastie te worden?

01-06-2017 0
Over ridders en krijgers hun krachten gebundeld finale gedurende drie opeenvolgende jaren, de buitenwereld heeft een uitzicht dat de huidige polarisatie Unie wordt steeds duidelijker. In dit verband, NBA commissaris Adam - heeft Xiao Hua niet mee eens basketbal kleding.
 
"Voor mij, kan ik het niet eens met deze visie, die nu de competitie de enige twee teams concurrerend, geloof ik niet." Xiao Hua zei in een interview, dan wees hij erop dat dit probleem op tijd op te lossen zal nemen.
 
Terwijl de ridders en de Warriors derde jaar op rij de finale rendez-vous, en ze zijn in de play-offs van dit jaar tonen absolute heerschappij van kracht, maar dat deze twee teams van Xiao Hua werd dynastie heeft nog een lange weg te gaan.
 
Onlangs heeft de bekende basketbal commentator Jeff - Fan Gandi is een krijger meer continue 8-10 jaar in de finale, maar een dynastie team.
 
"Dus toen ik hoorde iemand zeggen dat deze twee teams is nu een dynastie, weet je, terugkijkend op het verleden, moet je de geschiedenis te begrijpen. Wij hebben de Lakers en de Celtics, de Celtics hebben 17 kampioenschap, de Lakers hebben 16 kampioenschappen, bijna de helft van het kampioenschap zijn de twee teams gewonnen. nu (ridders en krijgers) heet dynastie. in de eerste plaats, de Ridders won de laatste team in de geschiedenis van een kampioenschap, en de Warriors hij heeft niet gewonnen in 40 jaar tijd basketbal kleding online. "
 
"Het is twee teams speelt nu goed, en iedereen zegt dat ze een dynastie team te worden. Maar ik denk dat, voordat ze worden genoemd dynastie, moeten ook veel kampioenschappen te winnen, net als Celtic en de Lakers als de regel voor zo vele jaren, of, zoals de Spurs deden (in 20 jaar) won vijf kampioenschappen evenals de Bulls zes kampioenschappen. "