Knight gaf niet op de jacht Anthony

13-07-2017 0
Hoewel de Houston Rockets en New York Knicks op Carmelo - Anthony handelsbesprekingen zijn nog aan de gang, maar de Cleveland Cavaliers Anthony gaf niet op de achtervolging.
 
Het is gemeld dat Wal-God, nadat Anthony had duidelijk gemaakt dat, als dat kan worden verhandeld aan de Rockets of de ridders, was hij bereid op te geven het vetorecht handelscontracten. Zoals op dit moment, heeft de ridders niet op het nastreven van Anthony.
 
Waugh God geopenbaarde, de Knicks en de onderhandelingen Rockets zou kunnen veranderen in een grote vier-team deal. Het is gemeld dat de Knicks hun vraagprijs, Ryan zal niet veranderen - Anderson is dat ze niet willen nemen over de spelers over te nemen, maar de Rockets te voeren Anthony, Anderson is gebonden om schoon te maken, waarvoor ze kunnen basketbal kleding een derde, vierde partij team te trekken.
 
Omdat de deal is te complex, de industrie is van mening dat de onderhandelingen zullen worden langdurige, en er is geen garantie voor de transactie moet hebben plaatsgevonden. Dus, Anthony Knight niet "geven" en zelfs NBA GM denken, Knight ook een "leidende positie" in Anthony slag te bezetten, omdat ze kansen kunnen bieden voor de finale raket mogelijk niet in staat zijn om te bieden, en Anthony zichzelf het heeft niet het recht om te beslissen basketbal kleding kopen.
 
Knight of raket, de volgende halte Waar Anthony's, is nog steeds rook en spiegels.