James Worthy denken Durant heeft overschreden

15-06-2017 0
Onlangs heeft de "waarheid" - heeft Paul Pierce herhaaldelijk benadrukt Kevin - Durant heeft overtroffen LeBron - James en werd de eerste persoon in de huidige NBA. Vandaag de dag, de Lakers legende James - Worthy het daarmee eens basketbal kleding.
 
Misschien Worthy niet eens voor, maar na finale een jaar, hij blijkbaar veranderde zijn mening.
 
"Dit jaar na (de finale), dan zou ik zeggen dat hij (Durant) heeft overtroffen LeBron." Zei Worthy in het programma, "Ik heb het over nu, nu. Hij kan een basketbalspeler doen kan alles gedaan. een beetje wisselvallig, vanaf de vijfde plaats, kan hij niet alleen verdedigen van de omtrek, maar ook om de verf te verdedigen. hij kan drieën schieten, hij is ook een geweldige passer. hij niet te stoppen in het veld was goedkope basketbal kleding. "
 
Worthy merkte ook op dat Durant had James is te nemen een weg afgelegd. "LeBron wordt dan lid van een ander team (Miami) en won het kampioenschap, Kevin - Durant deed hetzelfde," Worthy vervolgde: "Dus ik zou zeggen dat tot nu toe dit jaar, LeBron is geweest beste spelers van de liga. maar vanaf nu, Durant zal dominanter zijn. hij zal de beste NBA-speler, een belangrijke speler zijn. "
 
Worthy is een belangrijk lid van de Showtime Lakers 80 jaar van de vorige eeuw, won hij drie NBA-titels met de Lakers, en werd de NBA Finals MVP 1988 jaar.