James Wong werd uitgenodigd om te trainen met de parvenu

27-07-2017 0
Cavaliers geleid ster LeBron - James deze week nodigde een aantal NBA-spelers samen te trainen in Las Vegas, die ongetwijfeld was de meeste zorgen baren Suns uitgangspunt guard Eric - Bray Durso.
 
Bray Durso is een jongere broer van de huidige NBA is erg populair in de zorg van James, het is brokers Ridge - Paul.
 
De zomer van 2014, toen de mijn Durso en de Suns een contract impasse, heeft James ook doorgedrukt Charlottetown bevorderen Suns. Op het einde, de Zonnen en de mijne Durso vernieuwd een periode van vijf jaar $ 70 miljoen contract.
 
Onlangs heeft de Cavaliers uitgangspunt guard Kyrie - Owen gevraagd om te worden verhandeld, maar de Suns worden beschouwd als een van de teams het meest waarschijnlijk om de transactie met de Cavaliers Owen voltooien, maar ook in de deal, zal het zeker uitgegroeid tot een belangrijke mijn Durso ruilmiddel.
 
Het is duidelijk dat de Cavaliers hopen op een van de beste jonge spelers in de handel Owen's te krijgen, terwijl de mijne Durso zeer geschikt basketbal kleding voor de Cavs, plus zijn persoonlijke relatie met James. Wat nog belangrijker is, als gevolg van Derek - Rose's gezondheidsrisico's, indien verhandeld aan Irving, de Cavaliers point guard een duidelijke behoefte om te vliegen.
 
Vorig seizoen, Bray Durso in de zon speelde in 66 wedstrijden, een gemiddelde 21,1 punten, 6,3 assists, 4,8 rebounds en 1,4 steals.
 
Vandaag de dag, de beroemde NBA reporter Chris - James Haynes onthulde deze week nodigde een aantal NBA-spelers samen te trainen in Las Vegas, Bray Durso waarin, in aanvulling op Ross. Misschien James lijkt, Bray Durso goedkope basketbal kleding werd verhandeld aan de Cavaliers slechts een kwestie van tijd.