James Wong: Jordanië is een super individueel doel

26-05-2017 0
De laatste tijd, op het vergelijken James en Michael Jordan weer een hot topic. Vandaag de dag, van de Jordaan James zei dat alleen zijn persoonlijke doelen in een interview.
 
gescoord Zolang weer 28 punten, James playoff totale score zal zijn over de Jordaan, en werd de eerste geschiedenis van de NBA. In de ogen van velen is dit een belangrijke stap voorwaarts in het proces van de inspanningen van James Jordan's verder te gaan dan dit, over de Jordaan James zei dat slechts één van zijn persoonlijke doelen basketbal kleding.
 
"Dit is gewoon mijn persoonlijke doelen." James zei: "Dit is het totaal aantal titels over hem, scoorde meer dan hij of het aantal MVP dan heeft hij niets. Het is gewoon mijn persoonlijke doelen, en laat me gemotiveerd te blijven, dat is het."
 
Sinds James de competitie aangegaan, is hij vergeleken met Michael Jordan de buitenwereld gebracht. Afgelopen zomer, heeft James zei dat hij heeft geprobeerd in te halen met Jordanië. De laatste tijd, op het vergelijken James en Michael Jordan weer een hot topic geworden, met inbegrip van Charles Barkley, Scottie Pippen, en Allen Iverson, met inbegrip van de leerlingen hebben zich aangesloten bij de discussie goedkope basketbal kleding.
 
"Je willen bespreken wie de grootste speler in de geschiedenis, dit is normaal." James zei: "Het is niet belangrijk. Het is interessant voor mij, alleen in de NBA zal bespreken wie de grootste speler, maar dergelijke discussies zal niet verschijnen in de NFL, zoals het bespreken wie de grootste quarterback Peyton - Manning, Tom - Brady en Dan - Marino, ze zijn geweldig strateeg, moet ook in de NBA zo. "
 
"Als een speler, onze taak is om elke wedstrijd ons best te doen. Maar aan de vergelijking tussen de spelers, ik denk dat deze kapperszaak (chat) is goed, maar voor mij, ik ben gewoon proberen te blijven in hun sporen, kan die de volgende generatie van kinderen te inspireren, en geef ze de juiste manier om te spelen. "