Irving hielp het team de raketten omkeren

29-12-2017 0
NBA reguliere seizoen gaat verder, de Celtics volledige omkering in het geval van getrokken met 26 punten in de finale 99-98 overwinning op de Rockets. Carey - Owen uitstekende prestaties, het spel van zijn 18 schoten, 9 (1 van 6 driepunters), 7 of 8 vrije worpen, kreeg 26 punten, 4 rebounds en 4 assists. Owen voltooide een rij van 10 wedstrijden en scoorde 20+ prestatie, is de zesde speler die dit seizoen gaat spelen basketbal kleding kind.
 
De Celtics verloren in de laatste vijf wedstrijden, drie wedstrijden, niet meer lijkt op de Celtics tijdens de 16-game winning streak, de meest recente uitgave van Owen horen - "Kelten hoe de zaak?".
 
"Ik wil gewoon om het te zeggen, ik weet dat het verliezen gepaard zal gaan met veel problemen, zoals ons team op het einde wat er gebeurd is, of als dit onderwerp. We zullen alle problemen, alles komt goed. Op te lossen", zei Owen, "Dit is niet onze beste tijd, maar we zijn een moeilijk team genoeg om ons vooruit te helpen en naar basketbal kleding onlinehet doel dat we willen bereiken en in de goede richting te bewegen."
 
In het eerste kwart van deze wedstrijd hadden de Celtics nog steeds veel problemen, ze verloren 20 punten in de eerste sectie. In het tweede kwartaal tot 8 minuten en 46 seconden stonden de Celtics achter de 15-41 26 punten. Is deze oost-west dialoog tussen de twee teams, dus vroeg verlies van spanning?
 
Het antwoord is nee. Na de Celtics 26 punten achter, in drie schoten vóór 1 Owen eindelijk de status gevonden, hij tweemaal ineens aan de mand layup, helpt dan Tatum score. Owen scoorde 9 punten in het tweede kwart, waardoor de Celtics de score 38-62 na rust konden achtervolgen. Hoewel de Celtics nog steeds achter de grote score zitten, speelden ze op zijn minst het momentum van tegenaanval.
 
Wanneer de 2 minuten 17 seconden in het derde kwartaal, Irving trein veroorzaakt fout Anderson, kreeg hij vrije worpen 21 van afzonderlijke punten van het spel om de prestaties van de 20 + 10 opeenvolgende punten af ​​te ronden. Owen werd de zesde speler van dit seizoen, met de top vijf: Harden, Adtokunpor, James, Durant en Curry. Wat nog belangrijker is, zijn de Celtics de score naar 69-78 achtervolgd, geleid door Irving's 12 punten in het derde kwartaal.
 
18 seconden te gaan in het spel, de Celtics krijgen de kans om een ​​tegenaanval, maar twee punten achter hen in de gelegenheid te evenaren of zelfs de score te halen. Owen verscheen in het proces van de dribbel van fouten, hij moest ook vuile tactiek, die voor de Celtics is echt dodelijk. Smart is de Celtics opgeslagen te maken voor de verkeerde begaan door Owen, die tweemaal veroorzaakt Harden aanvallende fout, om te helpen de Celtics winnen van een spannende wedstrijd.
 
Echter, Owen is nog steeds de omkering van de deal in the Hill Celtic, zonder zijn uitstekende prestaties in het tweede kwartaal en derde kwartaal, de Celtics zijn onmogelijk te omkering van mogelijkheden te verkrijgen. Dit alles basketbal kleding winkel, het is Irving zei taaiheid.