De Nuggets ook streven naar Owen

04-08-2017 0
Veel teams in de competitie hebben in contact met Knight geweest om te onderhandelen over de transactie op Owen, maar zijn donder, weinig regen. Volgens berichten in de media, de Nuggets ook het nastreven van Owen, maar ze weigerde op te geven van het team twee verdedigingshelft star - Gary Harris en Murray.
 
Denver is de hoeksteen van de toekomstige spelers Jokic heeft Millsap getekend in de vrije markt, als we kunnen ruilen voor Owen, het team kern line-up die zal worden gevormd. Nuggets wishful thinking kier, maar in termen van de handel Owen, die niet bereid om in het kader van het oorspronkelijke kapitaal lijkt .
 
Volgens berichten in de media, de Nuggets wilt ruilen voor Owen, maar weigerde om Harris en Murray geven. Harris en Murray zijn een aanvulling op de Nuggets voor Jokic buiten de twee meest veelbelovende ster. Harris was pas 22 jaar oud, is niet alleen een uitstekende verdediging, is aanvallend vermogen stijgt van jaar tot jaar, vorig seizoen gemiddeld 14,9 punten, drie-punts shooting tot 42%. Murray is No. 7 in 2016 laten zien, de aanwezigheid van al zijn rookie seizoen, basketbal kleding Denver Nuggets speelde slechts 21,5 minuten in het geval in staat om 9,9 punten, drie-point shooting tarief van 33,4% te krijgen zou zijn.
 
Als de Nuggets niet willen om weg te verhandelen Harris en Murray, ze vertrouwen Farid, Chandler, Barton of Mudi Ai die spelers, plus toekomstige ontwerp picks, in principe onmogelijk om de ridder te verplaatsen.
 
Toevallig, de Nuggets nu gewoon niet willen betalen veel geld trading Irving, volgens berichten in de media, een ander team geïnteresseerd in Owen Minnesota, Wiggins niet om ze te maken aan de transactie.
 
Interessant, zijn de Timberwolves en Denver Nuggets en andere teams niet willen een zeer concurrerend aanbod te bieden, en aan de andere kant, de Ridders aspect is vaak staan, ze zijn niet in een haast verhandeld Owen. Het lijkt erop, of willen ontsnappen de handel van de ridder Owen, Owen's team of opzettelijk is, lijkt het erop dat in psychologische basketbalkleding nba oorlogsvoering, om te vechten voor hun eigen belangen. Van alle indicaties, de handel op Owen op de korte termijn is waarschijnlijk moeilijk om te voltooien.