De Lakers winnen van de Spurs weg

06-04-2017 0
Spurs bank het grootste deel van de tijd in de strijd, een opening naar de problemen. Het eerste deel gespeeld minder dan de helft, de Sporen trok de belangrijkste kracht. Op dat moment dat ze alleen maar 12-14 achter, maar toen de Spurs niet in geslaagd om een ​​bal te raken, de Lakers spelen 17-2 tot 31-14 de kloof. Koop nu basketbal kleding Los Angeles Lakers, geven u de grootste korting!
 
De Lakers blijven deze golf van aanslagen, te beginnen in de tweede en latere scoorde 9 punten, op 40-14 leiding met 26 punten. Spurs speelde in dit gedeelte voor bijna vier minuten na de eerste score. De belangrijkste terug in het spel, de Spurs slechts vocht terug, alleen de eerste helft tot 41-53 achter. Purchase basketbal kleding San Antonio Spurs, om hen te steunen.
 
Parker schoot twee keer, Botan Si raakte de derde, het middelste derde kwartaal, de Spurs slechts 59-61. Maar de Spurs echt niet geïnteresseerd in het spel, zet de belangrijkste verwijderd. Toch is de Spurs slechts drie kwartalen naar 70-76 achter.
 
Simmons en Forbes hebben tweederde meerderheid, de Spurs in het vierde kwartaal na de start van achter de score 76-76. Innis ook derde, de Lakers golf van aanvallen hit 22-6 in 3e minuut 34 seconden om het gat toenemen tot 98-82.
 
De Lakers speelde ook erg ontspannen, en speelde zelfs Metta World Peace. Een bos van Spurs bench spelers speelde goed, zelfs de beste van een minuut om de kloof tot 5 punten te beperken, maar dat mislukte comeback.