De Celtics verslaan de Thunder en winnen zeven opeenvolgende pun

04-11-2017 0
Celtic heeft zes meteen uitdaging met de Big Three Thunder. Eerste helft, getrokken met 18 punten in de Celtics liet een hardnekkige karakter, het verschil punten in een klap ongedaan gemaakt in het vierde kwartaal tot 101 dan 94 te winnen. In het geval van Owen kreeg slechts 1 van de 10 schoten in de eerste helft slechts 3 punten 0 assists, scoorde 25 punten, vijf rebounds en zes assists.
 
Owen hele spel tot 25 punten, 5 rebounds, 6 assists en 2 steals en 1 blokken, Huo Fude 20 punten en 8 rebounds en 4 assists te krijgen, is de beste prestaties in het veld van twee spelers. Bovendien droeg Celtics Tatum 13 punten, Jay - Brown 10 punten en 12 rebounds, terug uit goedkope basketbal kleding blessure, Marcus - Morris 9 punten en 4 rebounds.
 
Thunder Paul - George 25 punten en 10 rebounds, Anthony slechts 3 van de 17 schoten tot 10 punten en 14 rebounds, 3 assists, 19 punten en 6 rebounds Wei minder 11 assists, Adams 7 punten en 10 rebounds.
 
League teams zijn sterke teams, de Celtics hebben gewonnen zes rechte, gebonden voor de Eastern Conference, terwijl Big Three prestaties Lei Ting is zeer goed.
 
Na de start van het spel, hoewel Owen slechte staat, maar de Celtics een beroep doen op twee derde algemene oogst Tatum Brown en prestaties, en het begin stadia van Lei Ting in een patstelling. De kernspelers hebben echter niet het gevoel dat ze de Celtics bittere vruchten laten proeven. Uitgaande van het midden van het eerste deel, de Thunder Big Three opeenvolgende punten. In maximaal 4 minuten heeft Celtic alleen vertrouwen op Smart maakte twee vrije worpen om twee punten te krijgen, Thunder hit 15 opeenvolgende punten.
 
Met Wei minder in het eerste kwart over 1 minuut en 49 seconden bij de derde slag, heeft de Thunder 28 tot 13 voorsprong van 15 punten. Het laatste onweer tot 31 tot 18 leidt het eerste deel van het spel.
 
In het tweede kwartaal liet de Thunder Anthony spelen met een overgangstijd van vier banken. Maar Irving vond de aanraking nog steeds niet, Thunder blijft het verschil vergroten. Owen werd derde in de eerste helft met nog 2:23, de eerste keer dat Owen in de eerste helft scoorde.
 
Lei Ting Adams interieur verdediging als teamleider in kritieke, schoot hij het deksel en interfereren met de belangrijkste momenten van de eerste helft, de Celtics hit rate is zeer laag. Thunder scoorde 18 punten, 55 tot 37, aan het einde van de eerste helft. De gehele eerste helft, Owen alleen maar om 3 punten te krijgen 3 rebounds en 2 assists basketbal kleding winkel steelt blokken 0, 1 9 schieten; WEI minste 12 punten 5 rebounds en 7 assists 1 te stelen, derde 3 2, twee van de prestaties kunnen worden beschreven Wereld van verschil.
 
De tweede helft vecht tegen beide partijen, de Celtics passen de opstelling aan, Marcus Morris verving Tatum in de tweede helft van de wedstrijd. Deze wonderbaarlijke aan te werven, na het derde kwartaal begon, Morris en samen Huo Fude scoorde, deel III opening schoot 11-5, om te helpen de Celtics herstellen een deel van de score.
 
Celtic vindt het gevoel, de toestand van Thunder begon af te nemen, de hele competitie in het derde kwartaal werd onderdrukt door de Celtics. In het derde kwartaal verlaten in het spel 1 minuut, Smart Lei Ting pakte het offensief rebound gemaakte fout, twee vrije worpen na twee, Lei Ting leiden slechts een minuut overgebleven. Gelukkig Felton raakte derde in de volgende ronde, Lei Ting houdt de leiding 71 dan 67 voorsprong vier minuten in het laatste gedeelte.
 
De laatste sectie beslissende strijd, begonnen de twee teams op het veld een melee gevecht. Game resterende 5 minuten 52 seconden, in de rechterhoek Ao Jielai sloeg drie, zijden van de score 79 wordt vlak. Latere pointers hulp Huo Fude Boston inhalen de score 82 dan 79. Brekende dunks scoren na ingemaakte peper, maar moeilijk om te stoppen voelen de Celtics terug.
 
Owen Wei gezicht minder kans om 3 + 1, hoewel Owen vrije worpen in, maar hij pakte het offensief rebound layup, een bout tot 5 punten te krijgen, de Celtics in het spel 4 minuten 13 seconden resterende 6 De voordelen van punten leiden. Nog erger dan dat er achter die Wei weinig spel heeft vijf fouten.
 
Na Lei Ting waanzinnige achtervolging punten, maar Huo Fude hit opeenvolgende keer in de laatste drie minuten om de Lei Ting's comeback te voorkomen. De Celtics keerden uiteindelijk de 18-punten kloof met succes om en won Thunder 101-100 en won daarmee zeven opeenvolgende wedstrijden.
NBA-绿军18分逆转雷霆 欧文25分率队七连胜