Blootstelling raket 4-jarig contract te blijven Morey

22-06-2017 0
 
Volgens berichten in de media in Houston, de Rockets hebben hun algemeen directeur en Daryl - Morey opnieuw een nieuw contract getekend voor een periode van vier jaar.
 
Het is gemeld dat de huidige Morey links op zijn contract vorig jaar, terwijl de Rockets vooruit met zijn vierjarige contract, dat wil zeggen, zal Morey's contract voort te basketbal kleding zetten tot 2022.
 
"Leslie (Alexander) willen hem opsluiten management team in de toekomst van het team.", Aldus een persoon bekend met als het gaat om raket Morey contract.
 
Daryl - Morey sluit zich aan bij de Rockets in 2006, na het werken voor een jaar in de voormalige algemeen directeur van de Rockets mannen Dawson's, Morey in 2007 werd hij algemeen directeur van de Rockets.
 
Morey is gespecialiseerd in data-analyse, en een aantal van zijn handelsactiviteiten worden vaak geprezen de buitenwereld, en wordt beschouwd als een van de beste general manager in de competitie. Tijdens zijn ambtstermijn als Rockets algemeen directeur Daryl Morey kern van de Rockets lineup stabiele overgang van Yao en McGrady gecombineerd om magie boord, en afgelopen zomer werd een Harden is de absolute kern van het team.
 
Sinds Morey als algemeen directeur van de Rockets, de Rockets record van 478 overwinningen en 326 verliezen. In 2015, de Rockets bereikte de Western Conference finale. Vorig seizoen, de Rockets 55 overwinningen en 27 verliezen, en bereikte de Western basketbal kleding kind Conference halve finales.